Vi strävar efter att leverera tjänster av hög kvalitet och vi utreder mer än gärna alla omständigheter kring eventuella tekniska svårigheter som du kan ha upplevt.

För att kunna hjälpa dig att hitta en lösning till problemet ber vi dig att besvara följande frågor:

1. För problem som berör något spel du har lagt, vänligen ange ditt/dina kupongnummer

2. Har du försökt att rensa cachéminnet och radera cookies?

a. Om svaret är ja, hjälpte det dig att lösa problemet?

3. Har du försökt att använda en annan webbläsare?

a. Vänligen ange vilka webbläsare (varumärken och versioner) som du har upplevt detta problem på.

4. Vilket språkversion av webbplatsen använder du ?

5. Vilket version av sajten använder du - klassisk, asiatisk, beta, mobil eller API?

a. Om du använder en mobiltelefon, vilken slags mobiltelefon använder du och vilken webbläsare?

6. Vänligen skicka oss eventuella skärmdumpar

7. Vänligen förklara problemet så ingående och detaljerat som möjligt (händer detta alla matcher etc.)

Vi ber dig att besvara så många av dessa frågor som möjligt och förse oss med all den övriga information du anser är relevant för att lösa problemet och skicka till kundservice@pinnacle.com

Tack på förhand för att du tar dig tid att förse oss den efterfrågade informationen