QIWI Wallet är en snabb och säker betalningsmetod som du kan sätta in pengar till ditt Pinnacle-konto med.

QIWI Wallet är tillgängligt för Pinnacle-kunder som bor i Armenien, Georgien, Indien, Israel, Kazakstan, Kirgizistan, Moldavien, Panama, Ryssland, Tadzjikistan, Thailand, Ukraina, Uzbekistan och Vietnam.

Insättningar med QIWI Wallet kan göras i valutorna EUR och RUB. Valutan för ditt Pinnacle-konto måste överensstämma med valutan på ditt QIWI Wallet-konto.

En avgift på 2% tas ut för insättningar med QIWI Wallet i EUR och 2,5 %  för insättningar i RUB.

QIWI erbjuder flera olika insättningsalternativ beroende på vilket land du bor i. För att läsa mer om QIWI Wallet och deras olika insättningsalternativ, eller ta reda på hur du öppnar ett konto med QIWI Wallet för att göra en insättning, vänligen besök deras webbplats www.qiwi.com.

Vi ber dig att observera att insättningar som görs via QIWI Wallet måste föras tilbaka tilll ditt QIWI Wallet-konto upp till beloppet för insättningarna.

För mer information angående hur man använder QIWI Wallet på Pinnacle, vänligen klicka här.