För att verifiera ditt kreditkort krävs följande dokument som måste vara läsliga:

• Foto-ID: pass, körkort eller nationellt ID-kort (detta krävs endast en gång även om du använder flera kort)
  • Ett nyligen utfärdat adressbevis (dokumentet måste ha utfärdats inom de senaste tre månaderna och ange ditt fullständiga namn och din adress)
  • Framsidan av ditt kredit-/bankkort (vänligen täck över de 6 siffrorna i mitten så att bara de 6 första och 4 sista syns). Ifall siffrorna i mitten är synliga kommer ditt dokument inte att godkännas
  • Baksidan av ditt kredit-/bankkort (vänligen täck över CVC-koden). Tänk på att kortet måste vara signerat.
  • Och/eller ett bankkontoutdrag

Alla dokument kan laddas upp via vårt säkra uppladdningsverktyg i avdelningen Personliga uppgifter i ditt konto.