Bästa kund,

Vi har upptäckt att dina kontouppgifter eventuellt inte överensstämmer med din aktuella adress eller ditt land.

För att verifiera dina kontouppgifter behöver du skicka in något av följande dokument som utfärdats av en myndighet:

• Pass
  • Körkort
  • Nationellt ID-kort

Vi godtar följande dokument som bevis på bostadsadress.

• Hushålls-/telefonräkning
  • Bankkontoutdrag
  • Vårdfaktura
  • Sjukförsäkring
  • Kvitto på egendom
  • Hyresavtal
  • Dokument utfärdade av myndigheter

Beviset på bostadsadress ska ha utfärdats under de senaste 2 månaderna och måste innehålla samma namn och adress som finns registrerade på ditt konto.

För att garantera säkerheten för våra kunder och Pinnacle godkänner vi endast skannade dokument som laddats upp på vår webbplats. Dokumenten kommer att lagras på en säker filserver med kryptering som efterlever branschstandarden. Dokument som skickas som e-postbilagor kommer att raderas.

Pinnacle förbehåller sig rätten att tillfälligt stänga av möjligheten att göra uttag från ett konto tills begärd dokumentation inkommit.

När den erforderliga dokumentationen har mottagits och bekräftats kommer du att återfå dina kontofunktioner.

Använd länken https://cashier.pinnacle.com/VerifyUpload.asp?customerId={0} för att komma direkt till vårt säkra uppladdningsverktyg där du kan ladda upp de efterfrågade dokumenten.

Du kan även navigera till Mitt konto > Personuppgifter för att ladda upp dina dokument. Samtliga kopior måste vara läsbara och giltiga.

Har du frågor kan du kontakta vår kundtjänst på kundservice@pinnacle.com.

Vi uppskattar ditt samarbete och att du är kund hos oss.

Med vänliga hälsningar

Kundtjänstavdelningen
på Pinnacle