Bästa kund.

Pinnacle kan stolt meddela att e-Check nu är tillgängligt som insättningsalternativ för alla kanadensiska kunder.

Tänk på att du måste registrera ditt e-Checkkonto via kassan.

För att kunna registrera e-Check som insättningsalternativ måste du logga in på ditt Pinnacle-konto och besöka kassan. Välj insättningsalternativet e-Check och ange dina bankuppgifter.

Därefter behöver du skanna och skicka in följande dokument:

1. En kopia av din fotolegitimation (pass, körkort, nationellt ID-kort).

2. En kopia av ditt bankkontoutdrag.

3. En kopia av en ANNULLERAD check eller ett bankcertifikat med bankens transitnummer, institutionsnummer, bankkontonummer och routing-nummer.

Så snart dina dokument godkänts kan du göra insättningar med detta alternativ.

Har du frågor kan du kontakta vår kundtjänst på kundservice@pinnacle.com.

Vi uppskattar ditt samarbete och att du är kund hos oss.

Vänliga hälsningar

Kundtjänstavdelningen på Pinnacle

www.pinnacle.com