Kjære kunde,

Vi har oppdaget at kontoinformasjonen din kanskje viser feil bostedsland/adresse.

Du må sende inn ett av følgene dokumenter for å bekrefte kontoinformasjonen din:

•Pass

•Førerkort

•Nasjonalt ID-kort

Vi kan godta følgende dokumenter som bevis for bostedsadresse:

•Strøm-/telefonregning

•Bankutskrift

•Legeregning

•Helseforsikring

•Eiendomskvittering

•Leasing-/leieavtale

•Offentlige dokumenter

Vær oppmerksom på at dokumentet som skal brukes som bevis på bostedsadresse må være utstedt i løpet av de siste to månedene og må vise navnet og adressen du har oppgitt for den registrerte kontoen din.

Av hensyn til sikkerheten til våre kunder og Pinnacle godtar vi kun skannede dokumenter som lastes opp fra nettsiden. Dokumentene blir lagret på en sikker filserver med bransjegodkjente krypteringsløsninger. Dokumenter som sendes som e-postvedlegg blir slettet.

Pinnacle forbeholder seg retten til å holde tilbake uttak fra kontoer inntil den påkrevde dokumentasjonen er mottatt.

Når de nødvendige dokumentene er mottatt og verifisert, åpnes tilgangen til kontoen igjen.

Bruk koblingen https://cashier.pinnacle.com/VerifyUpload.asp?customerId={0} for å gå direkte til det sikre opplastingsverktøyet vårt og laste opp de nødvendige dokumentene.

Du kan også bruke alternativet Min konto > Personopplysninger for å laste opp dokumentene. Alle kopier må være lesbare og gyldige.

Hvis du har flere spørsmål, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@pinnacle.com.

Vi setter pris på samarbeidet, og takker for at du er kunde hos oss.

Vennlig hilsen

Kundeservice hos

Pinnacle