Kjære kunde,

Pinnacle kan med glede meddele at vi nå tilbyr elektroniske sjekker som innskuddsalternativ for alle kanadiske kunder.

Det er viktig at du registrerer e-sjekk-kontoen din i kassen.

Når du skal registrere e-sjekk som innskuddsalternativ, må du logge inn på Pinnacle-kontoen din og gå til Kasse-siden. Velg innskuddsalternativet e-sjekk og registrer kontoinformasjonen din.

Når du har gjort det, må du skanne og sende inn følgende dokumenter:

1. Kopi av bildelegitimasjon (pass, førerkort, nasjonalt ID-kort).

2. Kopi av en bankutskrift.

3. Kopi av en ANNULLERT sjekk eller banksertifikat med bankens transittnummer, institusjonsnummer, bankkontonummer og routing-nummer.

Når dokumentene blir godkjent, kan du sette inn penger med dette alternativet.

Hvis du har flere spørsmål, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@pinnacle.com.

Vi setter pris på samarbeidet og takker for at du er kunde hos oss.

Hilsen

Kundeservice / Pinnacle

www.pinnacle.com