Skrill är en snabb och enkel insättningsmetod som du kan använda för att sätta in pengar till ditt Pinnacle-konto.

Om du har ett Skrill-konto, kan du föra över pengar till Pinnacle direkt från avdelningen Kassa i ditt Pinnacle-konto.

Vänligen följ dessa instruktioner för att göra en insättning till ditt Pinnacle-konto:

• Klicka på insättningsknappen på huvudsidan i ditt Pinnacle-konto.
  • Välj ikonen för Skrill eller Skrill 1-Tap
  • Den e-postadress som är registrerad för ditt Pinnacle-konto kommer att användas för att påbörja Skrill-transaktionen.
  • Vänligen ange insättningsbeloppet och klicka på "Verkställ".
  • När transaktionen är slutförd kommer du att få en bekräftelse via e-post.

Din insättning kommer endast att godkännas om dina fullständiga namn- och adressuppgifter hos Skrill överensstämmer med de uppgifter som finns registrerade på ditt Pinnacle-konto.

Skrill-insättningar kan endast genomföras direkt från ditt Pinnacle-konto och godkänns inte om de initieras från ditt Skrill-konto.

Kunder har rätt till ett kostnadsfritt uttag per kalendermånad. Alla ytterligare uttag under samma kalendermånad kommer att medföra en avgift. Skrill-avgiften för din valuta hittar du i avdelningen Betalningsalternativ på Pinnacles webbplats.

Om du sätter in pengar till ditt Pinnacle-konto via Skrill, måste uttag upp till, men inte begränsat till, beloppet för insättningarna föras tillbaka till samma Skrill-konto.