Våra konton använder "listade kastare" som standardinställning.

Om du föredrar att spela på moneylines utan listade kastare kan vi ändra inställningen i ditt konto.

Du kommer fortfarande att kunna klicka för rutorna för att välja kastare när du föredrar detta.

Vi ber dig att komma ihåg att alternativet "action" endast är tillgängligt för moneylines.  Alla linjer på totala poäng och runlines inkluderar listade kastare.