Det kan finnas flera anledningar till varför du inte lyckas logga in på ditt konto.

Nytt konto som inte aktiverats än

Om du har ett nytt konto måste du aktivera det genom att klicka på aktiveringslänken som skickades till den e-postadress som du registrerade när du skapade kontot. Vi ber dig att kontrollera din inkorg.

Om du inte fick aktiveringslänken, kan du klicka här för att begära en ny.

Flera misslyckade inloggningsförsök

Om du har misslyckats med att logga in på ditt konto flera gånger kan det ha spärrats av säkerhetsskäl. Vänligen kontakta vår kundtjänstavdelning för att få instruktioner på hur du aktiverar kontot på nytt.

Ytterligare kontrollinformation behövs

Ditt konto kan ha inaktiverats för att vi behöver ytterligare handlingar från dig för att uppfylla våra regler och internationella finanslagar. Det här är en standardprocess. Vi ber dig att kontrollera inkorgen för din registrerade e-postadress eftersom att du ska ha fått ett e-postmeddelande med ytterligare instruktioner. Så snart som de begärda handlingarna har skickats in och godkänts kommer ditt konto att aktiveras på nytt.

Tekniskt fel

Om du misstänker att du inte kan logga in på grund av ett tekniskt fel,  ber vi dig att kontakta oss med en skärmbild av felet (när detta är möjligt, vänligen kontrollera att felmeddelandet och URL-adressen är klart synliga på skärmbilden) så att vi kan hjälpa dig personligen.

Annat

Eftersom det finns flera orsaker till varför ett konto kan ha inaktiverats, kan vi bara beskriva de vanligaste orsakerna till varför kunder har problem med att logga in. Vi ber dig att kontrollera inkorgen för din registrerade e-postadress eftersom att du bör ha tagit emot ett e-postmeddelande med ytterligare instruktioner. Om du fortfarande inte kan logga in på ditt Pinnacle-konto, vänligen kontakta oss så att vi kan hjälpa dig personligen.