När du fyllde i registreringsformuläret skickades ett e-postmeddelande med en aktiveringslänk till den e-postadress som du angav för att slutföra din registrering.

Vi ber dig att titta i din inkorg. Om du inte fick aktiveringslänken kan du klicka här för att begära en ny.

Så snart ditt konto har aktiverats kommer du att få ett e-postmeddelande med ditt kund-ID.

Om du har glömt ditt kund-ID kan du använda funktionen "Jag har glömt mitt kund-ID" på vår webbplats. Din begäran måste innehålla din registrerade e-postadress och landet du är bosatt i.