För att granska dina pågående och avslutade spel under de senaste 24 timmarna, kan du använda de alternativ som visas på skärmen när du loggat in på ditt konto.

Du får tillgång till avdelningen Kontorapporter genom att klicka på ditt saldo eller menyalternativet Mitt konto.

De tillgängliga rapporterna innefattar pågående vad (vilka kan granskas efter kategori), bestämda vad och icke-spelrelaterade transaktioner.

Efter att ha valt den transaktionstyp du vill granska, väljer du tidsperiod. För speltransaktioner finns det detaljerad information som du kan granska.

För att granska icke-spelrelaterad information, vilket innefattar insättningar, uttag och justeringar i ditt konto, ber vi dig att använda ett av alternativen under Alla transaktioner.

Om du misstänker att det finns ett spelrealterat fel i ditt konto, vänligen kontakta vår kundtjänstavdelning via e-post med ditt kund-ID, det datum då du genomförde ditt spel och kupongnumret.