Hur man förbättrar vadslagningsprocessen

Att spela på den bästa spelsidan blev precis lättare eftersom att Pinnacle har förenklat vadslagningsprocessen för när odds ändras mellan den tidpunkt du väljer spelet och bekräftar detta. Denna mycket efterfrågade funktion innebär att det nu går ännu fortare att placera ett spel, med mindre saker som kommer emellan dig och ditt spel.

Snabbare vadslagning, mindre bekymmer

Nyligen ägde en uppdatering rum på Pinnacles webbplats som innebär att spel på moneylines (1x2), handikapp och över/under nu kommer att tillåta spelare att acceptera oddsförändringar utan att behöva gå tillbaka till vadslagningssidan.

Förut ifall det skedde en förändring av oddsen efter att ett spel valts, var kunden tvungen att gå tillbaka till vadslagningssidan och välja spelet igen med de uppdaterade oddsen.

Med denna förbättring kommer du emellertid aldrig mer att behöva gå tillbaka till oddsen när en ändring äger rum. Du kommer omedelbart att se de uppdaterade oddsen på spelbekräftelsesidan och du kommer att kunna genomföra ditt spel (detta gäller emellertid bara om oddsen förblir öppna) från spelbekräftelsesidan.

Vidare kan en spelkupong som innehåller flera spel numera bli partiellt godkänd. Därför om spel 1 accepteras men linjen ändras för spel 2, kommer vi fortfarande att kunna acceptera spel 1.

Skärmen kommer att visa att spel 1 har godkänts, men spel 2 kommer att anges som “i väntan på nyinsändning” med de uppdaterade oddsen.

Detta meddelande kommer endast att visas ifall oddsen har ändrats negativt för kunden. Ifall oddsen har ändrats till din fördel, kommer spelet att gå igenom automatiskt med våra nya uppdaterade odds.

Du behöver därefter endast klicka på "Bekräfta spel"-knappen för att acceptera de ändrade oddsen eller din insats.

Det finns ett antal nya aviseringsmeddelanden för att förbättra vadslagningsprocessen, men de som berör ändringarna i hur oddsen hanteras är de viktigaste.

Ändringar har genomförts som svar på feedback från våra kunder och de bör hjälpa till att väsentligt påskynda vadslagningsprocessen - särskilt för kunder som skickar in många spel samtidigt och de som spelar på livespel.

Uppdatering av gränssnitt

Vid sidan av en snabbare uppdatering av oddsen, har vi även efter en liten uppdatering av vårt gränssnitt lagt till en avdelning för Inställningar som innehåller följande alternativ:

• Automatisk uppdatering: Denna funktion ger kunden möjligheten att ändra uppdateringstimern för dynamiska linjer från PÅ till AV.
  • Godkänna bättre rader: Denna funktion kommer automatiskt att godkänna bättre odds istället för att ge användarna ett felmeddelande när linjen ändras.
  • Det finns också ett nytt maxriskverktyg som visar en verktysspets för att meddela kunden vad det maximala riskbeloppet är. Vänligen observera att denna verktysspets bara är tillämplig om du använder decimalodds.