1. Efter att ha loggat in, gå till huvudvadslagningssidan och klicka på "Parlays / Maximala Totalisatorer"; varvid du kommer att se en lista över olika sporter.
  2. Du kan alternativt välja alternativet "Kombispela den här ligan" på vadslagningsmenyn.
  3. Välj den sport du vill använda och klicka sedan på knappen "Fortsätt" längst ner på sidan.
  4. Välj vilka matcher du vill inkludera i kombospelet och klicka på "Visa totalisatorspel".
  5. Fyll i det belopp du vill satsa och klicka på "Placera insats". Systemet kommer att beräkna utbetalningsbeloppet och visa vilka matcher du valt, riskbeloppet och utbetalningsbeloppet.
  6. Granska dina spel noggrant innan du skickar in dem, Så snart som ett spel har bekräftats, kan detta inte ändras.
  7. Ifall du skulle ändra din åsikt innan du bekräftar spelet, klicka på "Avbryt".
  8. Bekräfta ditt spel.