1. Efter att ha loggat in, gå till vår vadslagningsmeny och klicka på den sport du vill satsa på.

2. Du kommer att kunna se alla de olika vadslagningsalternativ vi erbjuder för sporten i fråga. Välj alternativet "Kombospel".

3. Alla matcher som är tillgängliga för kombospel kommer att visas på huvudsidan med de uppdaterade oddsen för kombospelet.

4. Välj de matcher du vill inkludera i ditt kombospel. Dessa kommer att läggas till din spelkupong.

5. Fyll i det belopp du vill satsa och klicka på “Placera insats”. Systemet kommer att beräkna utbetalningen och ett meddelande kommer att visas som anger risk- och utbetalningsbeloppet.

6. Granska dina spel för eventuella misstag innan du skickar in dessa. Så snart som en transaktion fullbordats kan denna inte ändras.

7. Ifall du ändrar dig innan du bekräftar ditt spel, klicka på “Cancel”.

8. Bekräfta ditt spel.