För utbetalningar av kombospel använder vi en exakt uträkning med parlayfaktorer som hämtas från prissättningen för varje match som inkluderas i kombospelet.

Efter att du har valt ut de spel som ska ingå i ditt kombospel kommer detta att visas för din granskning med utbetalningen angiven. Innan du klickar på Bekräfta spel-knappen kan du granska utbetalningen och antingen bekräfta spelet eller gå tillbaka till Kombosidan.