För att kunna se alla specialspel som är relaterade till en viss liga måste du först klicka på den sport och därefter den liga du är intresserad av. Högst upp på sidan hittar du en rullgardingsmeny som kallas för "Huvudmarknader".  Där kan du skrolla och hitta alternativet "Outright".

För vissa specialspel måste du först gå till den önskade sporten och därefter välja ligan och sedan matchen. Du kommer åter att hitta en rullgardinsmeny högst upp på sidan som kallas för "Alla". Här kan du skrolla mellan alternativen och hitta de specialspel som erbjuds för matchen: