Du hittar en flik för långtidsspel på sidan för ligan. Du måste därför först välja vilken liga du vill spela på.

Så snart du valt en liga kommer fliken för långtidsspel att visas som ett tillgängligt alternativ.

Klicka bara på fliken för långtidsspel för att se alla de långtidsspel som erbjuds för ligan.

Om det inte finns några långtidsspel tillgängliga kommer följande meddelande att visas när du drar muspekaren över långtidsspel-fliken:

"Inga långtidsspel är för närvarande tillgängliga för denna liga".