1. Efter att ha loggat in, kan du följa ett av följande 2 steg:

•    Välj de matcher du vill inkludera i ditt kombospel. Dessa kommer att läggas till din spelkupong. Ändra till Kombospel på spelkupongen. Oddsen kommer att uppdateras.
  •    Innan du väljer dina spel, gå till Kombospel på spelkupongen. Huvudsidan kommer nu att visa oddsen för kombospel. Välj de matcher du vill inkludera i ditt kombospel så kommer dessa att läggas till din    spelkupong under fliken för Kombospel.

2. Fyll i det belopp du vill satsa. Systemet beräknar utbetalningsbeloppet och visar detta i spelkupongen.

3. Granska dina spel för eventuella misstag innan du skickar in dessa. Så snart som en transaktion fullbordats, kan den inte ändras.

4. Ifall du skulle ändra dig inan du bekräftar ditt spel, kan du göra dessa ändringar i din spelkupong.

5. Klicka på “Placera insatser” för att bekräfta dina spel.