1. Efter att ha loggat in, gå till vadslagningsmenyn och välj de matcher du vill inkludera i ditt kombospel.

2. Dina val kommer att läggas till din spelkupong. Så snart som du öppnar din spelkupong, ändra till fliken för Kombospel.

3. Oddsen kommer att uppdateras korrekt för kombospel.

4. Fyll i vilket belopp du vill satsa och klicka på “Placera insats”. Systemet kommer att beräkna utbetalningsbeloppet och ett meddelande kommer att dyka upp med risk- och utbetalningsbeloppen för spelet.

5.  Granska dina spel för att undvika eventuella misstag innan du skickar in dessa. Så snart som en transaktion har fullbordats kan du inte ändra denna.

6. Ifall du skulle ändra dig innan du bekräftar spelet, klicka på “Ta bort allt”.

7. Klicka på “Placera insats” innan du bekräftar spelet.