För att begära ett uttag via banköverföring ber vi dig att logga in på ditt Pinnacle-konto, gå till menyn Insättning/Uttag och klicka på banköverföringsikonen i sektionen Välj en uttagsmetod.

Fyll i formuläret så skickas ditt uttag vidare för handläggning. Så snart uttaget har godkänts kommer du att få en bekräftelse via e-post.

Banköverföringar skickas till banken för handläggning nästa arbetsdag, måndag till fredag. Efter att pengarna har tagits emot av banken kan det dröja mellan 5 till 10 arbetsdagar innan banköverföringen når mottagaren.

Internationella bankregler kan ge upphov till förseningar när det gäller banköverföringar som är större än 7 000 € eller motsvarande belopp i din lokala valuta.

Varje kund har rätt till ett kostnadsfritt uttag per månad. Alla ytterligare uttag under samma kalendermånad, oavsett belopp och uttagsmetod, kommer att medföra en avgift. Avgiften baseras på den valda uttagsmetoden. För banköverföringar är avgiften 20 € eller motsvarande i din lokala valuta.