Vi ber dig att notera att i överensstämmelse med internationella banklagar, alla kunder som använder banköverföringar som insättningsmetod måste ha tillhandahållit en kopia av en identitetshandling och ett bevis på bosättningsadress innan några transaktioner kan genomföras.

För att undvika fördröjningar i krediteringen av din insättning, ber vi dig att logga in på ditt Pinnacle-konto och gå till avdelningen Insättning/Uttag. Välj ikonen för banköverföringar i avdelningen för insättningar och följ instruktionerna på skärmen för att rapportera din banköverföring.

Vi ber dig att inte skicka informationen till vår kundtjänstavdelning via e-post. Du kan emellertid påskynda handläggningen av din insättning om du skickar oss en skannad kopia av kvittot på banköverföringen.

Så snart som din banköverföring har rapporterats, kommer en bekräftelse att skickas till din registrerade e-postadress.

Det dröjer vanligtvis 5 bankdagar för en banköverföring att komma fram och sättas in på ditt Pinnacle-konto. När vi har tagit emot banköverföringen kommer pengarna att sättas in på ditt Pinnacle-konto och du kommer att informeras via e-post.