Pinnacle rekommenderar dig att skicka banköverföringen till den bank/de banker som anges på banköverföringssidan på insättningsfliken i avdelningen Insättning/Uttag.

När du gör en banköverföring ber vi dig att försäkra dig om att inkludera ditt unika referensnummer. Det unika referensnumret identifierar varje enskild banköverföring till Pinnacle. Du hittar ditt unika referensnummer i menyn för Insättning/Uttag. På insättningsfliken väljer du ikonen för banköverföringar.

Vi ber dig att notera att i överensstämmelse med internationella banklagar, alla kunder som använder banköverföringar som insättningsmetod måste ha tillhandahållit en kopia av en identitetshandling och ett bevis på bosättningsadress innan några transaktioner kan genomföras.

Efter att du har genomfört insättningen, vänligen gå tillbaka till ditt Pinnacle-konto och välj samma banköverföringsalternativ för att rapportera din banköverföring.

Så snart banköverföringen har bekräftats och lagts till ditt konto kommer vi att meddela dig via din registrerade e-postadress.