Kombospel och teasers är tillgängliga högst upp på insatsmenyn. Du kan även se dessa alternativ när du har valt en sport/liga. Menyn inkluderar tre spelalternativ: Dynamiska Linjer, Kombo och Teasers.

För teasers, välj den slags teaser du föredrar och de tillgängliga lag som visas. För parlays visas listan över tillgängliga sporter.  Om du väljer de sporter du är intresserad av kommer de tillgängliga lagen att visas.

Vi har även lagt till en ny knapp för kombospel på sidorna för individuella spel.  Kunder kan välja knappen "Kombospela denna ligan" för att enkelt välja lag för ett kombospel i en individuell liga.