Om kompatibilitetsvyn inte fungerar, vänligen följ stegen nedan:

Klicka på Start -> Alla program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Internet Explorer (utan tilläggsprogram).

Om problemet är löst kan du vända dig till din lokala dataexpert för att få reda på vilka tilläggsprogram det är som orsakar problemet.

Om problemet inte är löst, vänligen försök med följande steg:

1. Ta bort webbläsarhistoriken:

1. Starta IE
  2. Tryck på Alt för att visa menyraden
  3. I Verktygsmenyn, klicka på Internet-alternativ
  4. Under Webbhistorik, klicka på Ta bort
  5. Markera alla kryssrutor och klicka sedan på Ta bort
  6. Starta om IE.

2. Prova att återställa IE:

1. Starta IE
  2. Tryck på Alt för att visa menyraden
  3. I Verktygsmenyn, klicka på Internet-alternativ
  4. Avancerade>Återställ>Starta om IE.

Vänligen observera att om du har några tvivel angående denna åtgärd bör du rådgöra med din lokala datorexpert. Pinnacle tar inte på sig ansvaret för sådana eventuella negativa konsekvenser som kan uppstå på grund av användandet av dessa instruktioner.