Om du använder Internet Explorer 11, måste du lägga till pinnacle.com i kompatibilitetsinställningarna.

För att göra detta, vänligen följ dessa instruktioner:

1) Längst upp i det övre högra hörnet på webbläsaren finns det en ikon i form av ett kugghjul. Genom att klicka på ikonen öppnas en meny.

2) Det finns ett menyobjekt som kallas "Inställningar för kompatibilitetsvy". Detta menyobjekt visar ett popup-fönster.

3) Skriv pinnacle.com under "lägg till den här hemsidan" och se till att kryssrutan "Använd Microsofts kompatibilitetslistor" är markerad.

4) Klicka på knappen "Lägg till".

5) Klicka på "Stäng".

6) Starta om webbläsaren.