Placera din första insats på Pinnacle

Om du är ny på Pinnacle, eller aldrig spelat online förr, kommer följande instruktioner att guida dig genom den enkla processen att placera din första insats

Öppna ditt Pinnacle-konto

Du måste vara medlem på Pinnacle för att kunna spela. Om du inte är medlem än, är det gratis och enkelt att öppna ett konto. Öppna ett konto nu

Som en del av registreringsprocessen måste du välja ett lösenord på 8-10 tecken, varav minst ett måste vara en bokstav (A-Z), en siffra (0-9) och ett specialtecken !@#$%^&*()_ . (Följ dessa länkar om du har glömt ditt kund-ID eller lösenord).

Välj ur spelmenyn

När du loggat in blir du automatiskt omdirigerad till Insatsmenyn.

I det övre högra hörnet av skärmen ser du ditt saldo Om saldot är 0,00 måste du sätta in pengar på ditt konto, genom att välja fliken Insättning/Uttag i huvudmenyn och välja en insättningsmetod.

Så snart du har satt in pengar på ditt konto kan du välja en insats. Insatsmenyn är indelad i praktiska kategorier. Välj den kategori som passar den insats du vill lägga.

Till exempel, om du vill satsa på English Premier League, leta under kategorin Fotboll för England, klicka på plusikonen och därefter England – Premier League.

Bet Menu

Vi ber dig att observera att det finns tre status för spelmarknader:

• Tillgänglig för vadslagning
  • Ej tillgänglig för vadslagning
  • Inom kort tillgänglig för vadslagning

Om du förväntar dig att se en spelrad men denna saknas, vänligen vänta en stund och försök lite senare. Vanligtvis beror detta på att vi uppdaterar linjen för att ge dig bästa möjliga odds.

När du har klickat på ‘England – Premier League’ kommer följande sida att visas. Om du vill ändra oddsformatet, använd rullgardinsmenyn längst upp till vänster på sidan.

Premier League

Du kan uppdatera oddsen när som helst genom att använda knappen 'Uppdatera rader'.

Standardinställningen för insatser på Premier League är enkelspel, det vanligaste spelet på utgången av en match. Pinnacle erbjuder ett stort urval av alternativa spelalternativ, inklusive köpa poäng, kombospel/parlays och teasers vilka är tillgängliga som alternativ vid sidan av enkelspel – och långtidsspel/specialspel som är separata speltyper, men som följer en liknande vadslagningsprocess.

"Risk", "to win" och grundbelopp

Oddsformatet du använder för att se insatsmenyn kommer att avgöra hur vadslagningsprocessen ser ut.

Pinnacle erbjuder både möjligheten att välja ditt Risk-belopp (insats) med det potentiella vinstbeloppet angivet på spelkupongen, eller alternativt att välja det belopp du vill Vinna med riskbeloppet (insatsen) uträknat åt dig.

Dessa alternativ är inte tillgängliga för alla speltyper. Tabellen nedan anger de tillgängliga alternativen beroende på oddsformat och speltyp.

RISKERA FÖR ATT VINNA

Oddsformat

Risk

Att vinna

Grundbelopp

Amerikanska odds

Matchvinnare

JA

JA

JA

Långtidsspel/Specialspel

JA (Standardinställning)

JA

JA

Decimalodds

Matchvinnare

JA (Standardinställning)

NEJ

NEJ

Långtidsspel/Specialspel

JA (Standardinställning)

JA

NEJ

Spelgränser

På vadslagningssidan ser du det maximala insats-beloppet för alla tillgängliga speltyper högst upp i oddskolumnen. Enskilda spel kan ha en gräns som faktiskt är lägre än marknadsgränsen - markerade med en röd cirkel - eller högre än denna - markerad med en blå cirkel. Om du håller markören över cirklarna, kommer du att se en liten flytande orange ruta som visar det tillämpliga gränsbeloppet.

Gränser tenderar att stiga ju närmare tävlingens start man kommer.

Limits

Köpa och sälja poäng - Skräddarsy dina insatser

För många sporter, inklusive basket, tennis och amerikansk fotboll, ger vi spelarna möjlighet att skräddarsy sina insatser genom att köpa eller sälja poäng/mål på handikapp- och totala poäng-linjer, vilket förändrar de odds som erbjuds. Du kan se hur oddsen kommer att förändras innan du placerar din insats genom att titta på rullgardinsmenyn för spelet, och välja hur många poäng/mål du vill justera handikapp- eller totala poäng-linjen med.

Observera att denna funktion endast är tillgänglig på webbplatsens medlemssida, så öppna ett konto nu om du inte är medlem än.

Köpa/sälja mål på handikapp-linjer - Ett exempel från Premier League-fotboll

• Everton +5 2.090
  • Manchester United -5 -1.847

Om du vill köpa/sälja mål för Manchester United, kan du klicka på handikappslinjen varvid en rullgardinsmeny med de tillgängliga alternativen kommer att öppnas:

Buying & Selling Points

Du kan höja oddsen genom att välja ett högre målhandikapp för Manchester United att täcka, eller så kan du minska det antal mål de måste göra för att göra det enklare att vinna din insats, varvid du kommer att få lägre odds i gengäld.

Placera din insats

När du har valt det spel du vill satsa på, ange beloppet (risk eller to win i förekommande fall) i den vita rektangulära rutan och klicka sedan på den gröna knappen 'Sänd insatser'. Du kan placera fler än ett spel i taget.

Submitting Your Bet

Kontrollera din insatser

När du har placerat din insats, kommer en bekräftelsesida att visas med uppgifterna om det spel du vill genomföra. Kontrollera att uppgifterna stämmer och klicka på 'Verkställ'.

Checking Your Bet

Om din insats godkänns, kommer du att få ett meddelande som säger Din insats har godkänts och ett Biljettnummer, samt ditt nya saldo. Om din insats inte godkänns kan det bero på att du har ett otillräckligt saldo, eller att oddsen har ändrats under vadslagningsprocessen. Du kan se alla dina insatser genom att klicka på länken "Mitt Konto", som är tillgänglig på alla sidor i huvudmenyn.

Bet Acceptance