Varje kund erhåller ett kostnadsfritt uttag per kalendermånad. Det krävs inte att du tar ut något minimumbelopp för att kunna erhålla ditt kostnadsfria uttag och du kan använda vilket som helst av dina godkända uttagsalternativ.

Alla ytterligare uttag under samma kalendermånad, oavsett belopp och uttagsmetod, kommer att medföra en avgift. Avgiften baseras på den uttagsmetod du valt. För information om de avgifter som tillämpas för alla valutor, vänligen välj den valuta du föredrar från listan i avdelningen Betalningsalternativ på vår webbplats. Klicka på varje uttagsmetod för ytterligare information.