Nej. Kunder behöver bara tillhandahålla kredit-/bankkortsinformationen den första gången de använder varje kort.  Du måste ladda upp en kopia av din ID-handling med foto och kredit-/bankkortets fram- och baksida. VI kommer att kontakta dig via e-post med all information så snart som ditt kreditkort har accepterats.

För din och Pinnacles säkerhet kommer endast skannade dokument som laddats upp säkert från webbplatsen att accepteras. Överföring och förvaring av alla uppgifter skyddas via den allra senaste firewall- och 128-bit intygsbaserade krypteringsteknologin. Detta är samma standardskydd för online-transaktioner på internet som krävs av större finansiella institutioner över hela världen.

Vi ber dig att logga in i ditt konto och gå till avdelningen Mitt Konto - Personliga uppgifter på webbplatsen för att ladda upp dina dokument på ett säkert sätt. Alternativt kan de dokument som krävs också laddas upp på ett säkert sätt genom att följa instruktionerna på skärmen på “Gör en insättning”-sidan i avdelningen Kassa. Dokument som skickas via e-post eller fax accepteras inte och kommer att elimineras vid mottagande.

Vi ber dig att inte inkludera den 3-siffriga säkerhetskoden (CVV2 eller CVC2) för kortet när du skannar kredit-/bankkortsinformationen. Detta nummer återfinns på baksidan av ditt kredit-/bankkort. Vi ber dig att antingen avlägsna denna information från den skannade kopian eller att täcka över numret innan du skannar baksidan av ditt kort. Vi ber dig att försäkra dig om att din fullständiga namnteckning och all nödvändig information är fullt läslig innan du skickar någon information.

Dokumenten bör laddas upp inom tre dagar efter den första transaktionen med varje kort. Inga uttag kommer att genomföras förrän vi har tagit emot och godkänt den korrekta kredit-/bankkortsinformationen.