Ja, men WebMoney-uttag accepteras bara ifall du har gjort insättningar via WebMoney och de kan endast betalas tillbaka till samma WebMoney-ID som det som användes för insättningen.

För att begära en utbetalning, vänligen logga in på ditt konto, gå till avdelningen Insättning/Uttag och klicka på ikonen för WebMoney-uttag. Så snart som du har fyllt i formuläret kommer din uttagsbegäran att vidarebefordras för handläggning.

WebMoney-uttag förs tillbaka till samma WebMoney-pass med "Formal", "Initial", "Personal" eller "Merchant"-status som användes för insättningen. En uttagsbegäran till ett "Alias"-pass kommer inte att godkännas.

Vi ber dig att observera att alla utbetalningar på 10 000 USD eller mer (eller motsvarande i din lokal valuta) kräver godkännande av en arbetsledare och att det därför kan förekomma förseningar när det gäller genomförandet av sådana uttag.

Alla kunder har rätt till ett gratis uttag per kalendermånad. Det finns inget minsta uttagsbelopp för ditt gratisuttag, men var uppmärksam på att vissa betaltjänstleverantörer kan använda en minsta uttagsgräns.

För WebMoney anges det minsta uttagsbeloppet för din lokala valuta i avdelningen  Betalningsalternativ på vår webbplats. Alla ytterligare uttag under samma kalendermånad, oavsett belopp och uttagsmetod, medför en avgift. Avgiften är baserad på det valda uttagsalternativet och för WebMoney är avgiften $15 USD eller €12 EUR.