Om du har tappat bort eller glömt lösenordet till ditt Pinnacle-konto, ber vi dig att använda alternativet "Glömt ditt lösenord?"   på webbplatsen. Du hittar detta alternativ på huvudsidan.

Först måste du bekräfta ditt kund-ID och e-postadress och därefter svaret på din säkerhetsfråga.

För din säkerhet kommer ett nytt temporärt lösenord att skapas för ditt konto. Det temporära lösenordet kommer att skickas till din registrerade e-postadress. Det kan dröja upp till 30 minuter innan meddelandet kommer fram.

Om du inte tar emot meddelandet med ditt temporära lösenord i din inkorg, ber vi dig att kontrollera din spam- och skräpkorg.

Så snart som du har ditt temporära lösenord, ber vi dig att gå tillbaka till sajten och använda ditt kund-ID och temporära lösenord för att skapa ett nytt, permanent lösenord.