För att ändra din registrerade adress eller ditt bosättningsland måste du först genomgå vår verifieringsprocess.

Om du vill ändra ditt registrerade bosättningsland bör du först kontrollera vilka länder vi inte accepterar vadslagning från i våra Villkor (https://www.pinnacle.com/sv/termsandconditions).

Bevis på identitet måste innehålla ditt fullständiga namn, din bostadsadress och födelsedatum.

Du kan ladda upp något av följande officiella dokument för att verifiera ditt namn och födelsedatum som de anges i ditt  registrerade konto, förutsatt att det rör sig om en giltig fotolegitimation.

• Pass
  • Körkort
  • Nationellt ID-kort

Vi kan acceptera något av följande dokument som bevis på din "nya" bostadsadress:

• Hushållsräkning / Telefonräkning (Mobilräkningar accepteras inte)
  • Sjukhusräkning
  • Sjukförsäkring
  • Egendomsbevis
  • Hyresavtal
  • Bankutdrag
  • Statlig dokumentation

Alla dokument måste ha utfärdats inom de senaste tre månaderna och ange ditt namn och adress som de visas i ditt registrerade konto.

För att gå direkt till vårt säkra uppladdningsverktyg och ladda upp de efterfrågade dokumenten vänligen kopiera och klistra in följande länk i din webbläsare:

https://cashier.pinnacle.com/VerifyUpload.asp?customerId=Följt av ditt kund-ID.

Vänligen observera: E-post från kunder lagras i Amazons moln, men vi lagrar inte våra kunders personliga uppgifter i samma moln. Vi rekommenderar att du laddar upp alla personliga dokument via vårt uppladdningsverktygOm du har några frågor får du gärna kontakta kundservice@pinnacle.com angående denna begäran.

Så snart dina dokument godkänts kommer du att få en bekräftelse via e-post.